Τα Νέα της Lunos

Τελευταία Νέα και Βραβεύσεις

Η LUNOS είναι πράσινη

Τόσο πράσινες συσκευασίες όσο οι μονάδες αερισμού μας-η LUNOS δοκιμάζει τον εαυτό της Στη LUNOS λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την κοινωνική μας ευθύνη ως εταιρία και έχουμε για άλλη μια φορά εντείνει τις προσπάθειές μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα μας ήταν πάντα πολύ μπροστά από το μέσο όρο της αγοράς…

Επίσημη έγκριση του e2 60 από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κτηρίων στη Γερμανία

      Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2021 το e2 60, έλαβε επίσημα την έγκριση του από το DIBt, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κτηρίων στη Γερμανία. Αυτή η έγκριση σημαίνει ότι η χρηστικότητα ή η δυνατότητα εφαρμογής του e2 60 από την πλευρά των κρατικών κανονισμών δόμησης έχει αποδειχθεί και μπορεί να εγκατασταθεί εντελώς ακίνδυνα όσον…

Η Lunos αναδείχθηκε ως η καλύτερη εμπορική μάρκα στη Γερμανία στην κατηγορία αερισμού

  Η Lunos αναδείχθηκε ως η καλύτερη εμπορική μάρκα στη Γερμανία στην κατηγορία αερισμού. Για το βραβείο εμπορικού σήματος, οι επαγγελματίες του εμπορίου κλήθηκαν να ψηφίσουν για τις μάρκες που, κατά τη γνώμη τους, είναι σε θέση να διεκδικήσουν το 2021 σε ένα κόσμο που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και πολυπλοκότητα και να είναι ακούραστα παρόντες…

Η συσκευή κεντρικού αερισμού LUNOMAT της LUNOS λαμβάνει την πιστοποίηση για χρήση σε παθητικά σπίτια απο το PHI

Η συσκευή κεντρικού αερισμού LUNOMAT της LUNOS λαμβάνει την πιστοποίηση για χρήση σε παθητικά σπίτια απο το PHI Το LUNOMAT έχει πιστοποιηθεί ως συσκευή χρήσης σε παθητικό σπίτι από το Passive House Institute. Λόγω της δυνατότητας διαβίωσης χωρίς ξεχωριστό σύστημα θέρμανσης, τα παθητικά σπίτια θέτουν υψηλές απαιτήσεις στην ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται. Μια εξαιρετικά…

Lunos Silvento ec -Εξαερισμός για μπάνια και κουζίνες με αισθητήρα VOC(Πτητικές Οργανικές Ενώσεις)

Lunos Silvento ec -Εξαερισμός για μπάνια και κουζίνες με αισθητήρα VOC (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) Ως διάδοχος του Silvento AC, το Silvento ec είναι διαθέσιμο στην αγορά από το 2016. Μέχρι σήμερα, έχουν πωληθεί 500.000 τεμάχια παγκοσμίως, γεγονός που καθιστά το Silvento ec τον οικιακό εξαεριστήρα με τις καλύτερες πωλήσεις σύμφωνα με το DIN18017-3 με την…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LUNOS

Με την τελική δημοσίευση του οδηγού για το νέο «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» και την ένταξη των συστημάτων μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, η εταιρεία LUNOS GREECE διαθέτει τα κατάλληλα συστήματα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας για τις παρεμβάσεις: 1.Ζ (Ι) Μη κεντρικά, όπου το ανώτατο ποσό του επιλέξιμου προϋπολογισμού είναι 750,00 € το τεμάχιο χωρίς περιορισμό στις…

LUNOtherm-S έγκριση DIBt

Στις 18 Μαΐου 2020, το στοιχείο πρόσοψης LUNOtherm-S έλαβε επίσημα την έγκρισή του από το DIBt, Γερμανικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κτιρίων. Αυτό είναι τώρα μόνο το δεύτερο στοιχείο πρόσοψης στην αγορά που έλαβε αυτήν την έγκριση από την DIBt.

Καλύτερο προϊόν της χρονίας 2020 Plus X Award

Το e²60 έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο προϊόν της χρονιάς.
Μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή όχι μόνο αναγνώρισε το e²60 στους κλάδους της υψηλής ποιότητας, της λειτουργικότητας και της οικολογίας, αλλά και το ψήφισε ως το καλύτερο προϊόν του 2020.

Συμμετοχή της Lunos στην 84η ΔΕΘ

Η Γερμανική Εταιρία Συστημάτων Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας LUNOS θα εκπροσωπηθεί φέτος για πρώτη φορά στην χώρα μας από την LUNOS GREECE και θα συμμετέχει στη Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης 2019 από τις 7 ως και τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΝΕΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ LUNOS ΣΤΟ FALKENSEE,ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Το νέο κτιριακό συγκρότημα στο Falkensee, στο Βρανδεμβούργο, το οποίο στο μέλλον θα φιλοξενήσει μεγάλα τμήματα των τμημάτων παραγωγής και ανάπτυξης, άνοιξε επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ LUNOS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Η Γερμανική Εταιρία Συστημάτων Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας LUNOS GREECE συμμετείχε στη έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2019 από  τις 18 ως και τις 20 Οκτώβρη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ LUNOS ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2019

Η Γερμανική Εταιρία Συστημάτων Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας LUNOS GREECE συμμετείχε στη έκθεση XENIA 2019 από  τις 23 ως και τις 25 Νοέμβρη.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ LUNOS GREECE ΣΤΗΝ CLIMATHERM 2020

Η Γερμανική Εταιρία Συστημάτων Αερισμού με ανάκτηση θερμότητας LUNOS GREECE συμμετείχε στη έκθεση CLIMATHERM 2020 από τις 21 ως και τις 23 Φλεβάρη.

Η LUNOS βραβεύτηκε ως εταιρία της χρονίας στον αερισμό για το 2020

Για τρίτη φορά, η LUNOS βραβεύεται με αυτό το βραβείο: Το γερμανικό εμπόριο ψήφισε τις αγαπημένες του μάρκες και το LUNOS επιλέχθηκε ως εμπορικό σήμα 2020 στον τομέα αερισμού.

Together strong – LUNOS is best brand of the year

Together strong: A wealth of ideas, long-term employee loyalty and consistently high quality ensure LUNOS Lüftungstechnik the top position as Best Brand of the Year 2020 in the ventilation sector.

New hygiene screens from LUNOS

LUNOS sets new standards LUNOS has launched new inner screens for the 160 series for particularly high hygiene requirements.