Μέγιστη ηχομόνωση χάρη στη LUNOS

Απλά αφήστε τον ήχο έξω από την οικία σας
Καλέστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΧΟΥ LUNOS

Υψηλότερη δυνατή ηχομόνωση με προϊόντα ηχομόνωσης από τη LUNOS

Μια αντιπροσωπευτική έρευνα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Περιβάλλοντος έδειξε ότι περισσότερο από το ήμισυ του γερμανικού πληθυσμού αισθάνεται ενοχλημένο από το θόρυβο του δρόμου και των αεροσκαφών.Η εκθεση  σε υπερβολικά επίπεδα θορύβου  ειναι αποδεδειγμενο οτι επιφερει οχι μονο κακη ποιοτητα ζωης αλλα και σοβαρα  προβλήματα υγείας. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ευημερία και να προστατευτείτε από τον θόρυβο του δρόμου  των αεροσκαφών και ολων των δυσμενων επιπτωσεων της ηχορυπανσης, είναι απαραίτητη η δημιουργια ένος ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου προστασίας από το θόρυβο.

Ως ηγέτες και πρωτοπόροι της αγοράς των συστημάτων αποκεντρωμένου αερισμόυ σε κατοικίες,γραφεία και ξενοδοχειακές μονάδες αναγνωρίσαμε αυτό το πρόβλημα πριν από πολλά χρόνια. Μέσω της συνεχούς βελτιστοποίησης και της συνεχούς καινοτομίας, καταφέραμε να προσφέρουμε προϊόντα στην αγορά που πληρούν ακόμη και τις υψηλότερες απαιτήσεις ηχομόνωσης παγκοσμίως. Επειδή θέλουμε οι άνθρωποι να αισθάνονται άνετα στην οικία τους και στον χώρο εργασία τους.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Αριστη Ποιότητα,Λειτουργικότητα και Άνεση

N

Ποιότητα

Τα προϊόντα μας δεν περνούν μόνο από συνεχείς εσωτερικούς και εξωτερικούς ποιοτικούς ελέγχους. Στη LUNOS παίρνετε ακριβώς αυτό που λέει. Οι τιμές μας ελέγχονται από ανεξάρτητα εργαστήρια τεχνικών δοκιμών και όλες οι τιμές που καθορίζουμε είναι εγγυημένες ότι θα επιτευχθούν από τις συσκευές μας στα καθορισμένα επίπεδα λειτουργίας.

Λειτουργικότητα

Οι συσκευές LUNOS δεν είναι μόνο κομψές, αλλά και λειτουργικές. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύχρηστες και προσαρμοσμένες με ακρίβεια στις ανάγκες του πελάτη. Μετά από περισσότερα από 60 χρόνια στη βιομηχανία εξαερισμού, γνωρίζουμε ακριβώς τι θέλουν οι πελάτες μας και τους προσφέρουμε τις σωστές λύσεις.

Ανεση

Οι συσκευές αερισμού με ανάκτηση θερμότητας διατηρούν το σπίτι άνετο και ζεστό. Θέλετε να χειρίζεστε το σύστημα αερισμού από τον καναπέ; Κανένα πρόβλημα. Θα προτιμούσατε να λειτουργεί σε πλήρως αυτόματη λειτουργία; Είτε νυχτερινή λειτουργία είτε party mode, είτε ειδικά φίλτρα κατά της γύρης είτε εξαιρετικά υψηλή ηχομόνωση όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εξωτερικού θόρυβου. Στη γκάμα των προϊόντων μας έχουμε τη σωστή λύση για όλες τις ανάγκες.

Συστήματα ηχομονωτικής προστασίας 

 

Τα νέα προϊόντα ηχομόνωσης
από τη LUNOS

” Όπως όταν ανοίγουμε το παράθυρο. Μόνο καλύτερα. “

 

ΟΠΕΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

ALD / ALD-S / ALD-SV

 

Το ALD (εξωτερική διέλευση αέρα) είναι εξοπλισμένο για όλους τους σκοπούς. Χρησιμοποιώντας ένα μειωτικό κάλυμμα, οι ροές όγκου μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε να ταιριάζουν στο σχεδιασμό, και το εσωτερικό κάλυμμα μπορεί, εάν είναι απαραίτητο, να κατευθύνει τη ροή αέρα σε ορισμένες κατευθύνσεις ή να είναι εντελώς κλειστό. Αυτό σημαίνει ότι τα διαφορετικά μεγέθη δωματίου με διαφορετικές απαιτήσεις αέρα μπορούν να αερίζονται με βέλτιστο και άνετο τρόπο από το ALD. Τα νέα και καταχωρημένα απορροφητικά ήχου με προστασία σχεδιασμού σε αστέρια παρέχουν μέγιστη ηχομόνωση στις υψηλότερες ροές έντασης και διασφαλίζουν ότι ο ανεπιθύμητος θόρυβος δεν μπορεί να διεισδύσει στα δωμάτια μέσω των συσκευών.

Το ALD μας μπορεί να επιτύχει μια τυπική διαφορά στάθμης ήχου έως και 75 dB!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΣΟΨΗΣ 

LUNOtherm S / LUNOtherm S+

 

Το στοιχείο πρόσοψης LUNOtherm-S έχει βελτιστοποιηθεί για ακόμη μεγαλύτερη ηχομόνωση και είναι ακόμη πιο εύκολο να επεξεργαστεί από, για παράδειγμα, το γνωστό LUNOtherm A ή B. Η εκτροπή του αέρα και συνεπώς ο ήχος κατά 90 ° και το νέο μονωτικό υλικό εξασφαλίζει τις υψηλές ιδιότητες ηχομόνωσης του LUNOtherm-S. Με σημαντικά χαμηλότερο βάρος και ένα μέγεθος μονάδας που μπορεί να προσαρμοστεί στο χώρο εξασφαλίζεται επίσης καλύτερος χειρισμός στο εργοτάξιο και στην μεταφορά του. Οι ήδη πολύ καλές τιμές ηχομόνωσης ξεπεραστηκανε και πάλι. Ένα επιπλέον στοιχείο ηχομόνωσης (το οποίο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και στο βασικό μοντέλο ) μετατρέπει το LUNOtherm-S σε LUNOtherm-S + και επιτυγχάνει έως και 74 dB. Αυτό είναι έως και 50% περισσότερη προστασία θορύβου από πριν.

 

ΟΠΕΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

e²60

 

Το e²60 επιτρέπει μια ομοιόμορφη ροή όγκου που μπορεί να ρυθμιστεί έως 60 m³ / h και έτσι επιτρέπει το υψηλότερο επίπεδο ηχομόνωσης. Ανάλογα με τις απαιτήσεις ηχομόνωσης, το τέλειο e²60 μπορεί να τοποθετηθεί μαζί με τον πίνακα σχεδιασμού μας. Χρειάζεστε ροή μεγάλου όγκου; Και ταυτόχρονα ένα υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης; Κανένα πρόβλημα.

Εδώ μπορείτε να λάβετε το νέο μας φυλλάδιο για το e²60.
Ρίξτε μια ματιά και δημιουργήστε το τέλειο e²60 με τυπική διαφορά στάθμης ήχου έως 67 dB.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Εξωτερικές περσίδες                με ηχομόνωση

 

Οι εξωτερικές περσίδες με ηχομόνωση προσφέρουν οπτική και ηχομονωτική αναβάθμιση των συσκευών και μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη προστασία από τον καιρό σε δυνατούς ανέμους και ανεμόβροχο. Η μονάδα και η κουκούλα αποτελούνται από δύο διαφορετικά κράματα αλουμινίου επικαλυμμένα με σκόνη – ή από ανοξείδωτο ατσάλι – και ταιριάζουν ιδανικά για την προβλεπόμενη χρήση. Οι νέες εξωτερικές περσίδες διαθέτουν επιπλέον ενσωματωμένη ηχομόνωση για να αποφεύγονται οι εξωτερικοί θόρυβοι, η βροχή και οι καταιγίδες όσο το δυνατόν καλύτερα. Επιπλέον, μια μόνιμη στεγανοποίηση εξασφαλίζει την ελεγχόμενη απαγωγή του υγρού απορριπτούμενου αέρα χωρίς να μολύνει την πρόσοψη. Οι εξωτερικές περσίδες με ηχομονωση χρησιμοποιούνται πάντα όταν οι τυπικές λύσεις φτάνουν στα όριά τους.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQs

Είμαστε εδώ για εσάς  6 μέρες την εβδομάδα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλές απαντήσεις στις ερωτήσεις σας εδώ.

Πού πρέπει να εγκατασταθούν προϊόντα ηχομόνωσης;

Τα ηχομονωτικά προϊόντα πρέπει να εγκαθίστανται όπου υπάρχουν δωμάτια που χρήζουν ιδιαίτερης προστασίας, όπως υπνοδωμάτια ή παιδικά δωμάτια. Ή ακόμη και σε ιδιαίτερα θορυβώδεις περιοχές. Σε πολυσύχναστους δρόμους, για παράδειγμα, ή σε λωρίδες προσέγγισης. Απλά όπου θέλετε καθαρό αέρα και γαλήνη ταυτόχρονα.

Είναι πιο δύσκολο να εγκατασταθούν προϊόντα ηχομόνωσης από άλλα προϊόντα;

Καθόλου. Τα ηχομονωτικά προϊόντα εγκαθίστανται με τον ίδιο τρόπο όπως και άλλα προϊόντα, δεν υπάρχει επιπλέον κόστος εδώ. Αντιθέτως. Το LUNOtherm-S, το οποίο επιτυγχάνει εξαιρετικές τιμές ηχομόνωσης, εκτιμάται ιδιαίτερα για τον εύκολο χειρισμό του σε εργοτάξια.

Όταν θέλω να εγκαταστήσω προϊόντα ηχομόνωσης. Τι χρειάζομαι για αυτό;

Οι πληροφορίες σχετικά με το θόρυβο, δηλαδή ποιες τιμές πρέπει να παρέχονται, παρέχονται από σχεδιαστές και αρχιτέκτονες από τον ειδικό προστασίας του θορύβου. Η LUNOS χρειάζεται αυτές τις πληροφορίες όταν δημιουργούμε το σχέδιο για εσάς. Με αυτό προσαρμόζουμε τα πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις.

Μπορώ να βασιστώ στις πληροφορίες που δίνονται στις τιμές;

Σίγουρα! Οι τιμές μας ελέγχονται από ανεξάρτητα εργαστήρια τεχνικών δοκιμών και όλες οι τιμές που καθορίζουμε είναι εγγυημένες ότι θα επιτευχθούν από τις συσκευές μας στα καθορισμένα επίπεδα λειτουργίας.

Ποιες τιμές μπορώ να επιτύχω με ποια προϊόντα με διαφορετικά πάχη τοιχώματος;

Στο εργαλείο σχεδιασμού LUNOS, περιλαμβάνεται πλέον ένας επιπλέον υπολογισμός ήχου. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις τυπικές διαφορές στάθμης ήχου ενώ προγραμματίζετε. Όλα πολύ γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να κατεβάσετε το εργαλείο σχεδιασμού δωρεάν εδώ 

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Έχετε ερωτήσεις;
Καλέστε μας για περισσότερα