Η Εταιρία μας

LUNOS – Για δεκαετίες αυτό το όνομα είναι ταυτόσημο της ποιότητας, της καινοτομίας και της αξιοπιστίας. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα του οικιακού αποκεντρωμένου αερισμού, γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που θέτουν οι πελάτες μας στα προϊόντα μας – και πώς να τα θέσουμε σε εφαρμογή. Επί του παρόντος, περίπου 100 εργαζόμενοι εργάζονται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση των διαφόρων συστημάτων εξαερισμού. Οι μηχανικοί μας αναπτύσσουν συνεχώς νέες συσκευές για αποτελεσματική χρήση σε διαμερίσματα και κτίρια – με επιτυχία! Εν τω μεταξύ, η LUNOS εκπροσωπείται παγκοσμίως σε περισσότερες από 35 χώρες και επομένως είναι επιτυχημένη όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και διεθνώς.

Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται αρχιτεκτονικά και τεχνικά γραφεία, εταιρίες κατασκευής πολυκατοικιών και μονοκατοικιών καθώς επίσης και εταιρίες διαχείρισης κτιρίων γραφείων και ξενοδοχειακών μονάδων σε πολλές χώρες του κόσμου.

Οι πελάτες μας είναι πεπεισμένοι για την ποιότητα και τη μακροζωία των προϊόντων μας, σε μικρά η μεγάλα κτίρια, νέες κατασκευές ή έργα ανακατασκευής.

Τα προϊόντα LUNOS έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν λιγότερη ενέργεια και ταυτόχρονα να παράγουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη για τον τελικό χρήστη.

Καταφέραμε να αναπτύξουμε λύσεις για κάθε προϋπολογισμό και σχεδόν για κάθε εφαρμογή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα δοκιμασμένα μας κλασσικά προϊόντα καθώς και τα νεότερα καινοτόμα προϊόντα μας σε αυτόν τον κατάλογο. Ελπίζουμε να απολαμβάνετε την ανάγνωση και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στην επιλογή και χρήση των μονάδων αερισμού μας.

LUNOS GREECE

Η LUNOS GREECE. με έτος ίδρυσης το 2019, είναι ο Επίσημος Εισαγωγέας των μηχανημάτων αποκεντρωμένου και κεντρικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας, καθώς και των μηχανημάτων εξαερισμού της LUNOS σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η LUNOS GREECE κατάφερε να χαράξει μία εντυπωσιακή πορεία στην ελληνική αγορά του αποκεντρωμένου αερισμού δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πελάτες και συνεργάτες της, αλλά και η συνεχής παρουσία και ενημέρωση των συστημάτων της σε εκθέσεις στην Ελλάδα κάνει συνώνυμο το όνομα της LUNOS με τον αποκεντρωμένο αερισμό. Επίσης  ανέπτυξε  πλήρες οργανωμένα τμήματα τριών σημείων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών (τμήμα πωλήσεων, τμήμα μελετών και τμήμα marketing).

Στρατηγική πολιτική της LUNOS GREECE αλλά και δέσμευση προς τους καταναλωτές είναι η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου της με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους.

Στόχος μας είναι αξιοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία μας, να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και συστήματα ώστε να εξασφαλίσουμε άνετους και βιώσιμους εσωτερικούς χώρους για όλους τους ανθρώπους.

Γιατί ο  αέρας είναι απαραίτητος για την ύπαρξή μας και ο ρόλος μας στην προστασία του γίνεται όλο και μεγαλύτερος.

Γνωρίζουμε την τεράστια ευθύνη που έχουμε απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος και στο επίκεντρο των πολιτικών και των πρακτικών μας βρίσκεται η περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Όλες οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες διέπονται από τις αρχές της πράσινης οικονομίας, διότι έτσι εξασφαλίζεται οικονομική αλλά και οικολογική ανάπτυξη.

Over 60 years experience in the ventilation business