Το LUNOtherm-S λαμβάνει έγκριση DIBt

Στις 18 Μαΐου 2020, το στοιχείο πρόσοψης LUNOtherm-S έλαβε επίσημα την έγκρισή του από το DIBt, Γερμανικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κτιρίων. Αυτό είναι τώρα μόνο το δεύτερο στοιχείο πρόσοψης στην αγορά που έλαβε αυτήν την έγκριση από την DIBt. To LUNOtherm A και B έλαβε την πρώτη έγκριση το 2005, επίσης από τη LUNOS.

Αυτή η έγκριση σημαίνει ότι η ευχρηστία ή η δυνατότητα εφαρμογής του LUNOtherm-S έχει αποδειχθεί με την έννοια των κρατικών κανονισμών δόμησης σε σύνθετα συστήματα θερμομόνωσης (ETICS) και ότι μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς επιφυλάξεις όσον αφορά την ασφάλεια, την ευφλεκτότητα και την καταλληλότητα. “Ειδικά στη Γερμανία, μια τέτοια έγκριση απαιτείται από την νόμο περί οικοδόμησης εκτός από τη συμμόρφωση με διάφορες άλλες οδηγίες και κανονισμούς, αλλά άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία χρησιμοποιούν επίσης τις εγκρίσεις για τις αποδείξεις χρηστικότητάς τους”, εξηγεί ο Michael Merscher, τεχνικός διευθυντής και μέλος του το Διοικητικό Συμβούλιο της LUNOS Luftungstechnik GmbH.
Το νέο στοιχείο προσόψεων LUNOtherm-S έχει βελτιστοποιηθεί για σημαντικά υψηλότερη ηχομόνωση και μπορεί να επεξεργαστεί ακόμα πιο εύκολα από τα γνωστά στοιχεία προσόψεων LUNOtherm. Ένα σημαντικά χαμηλότερο βάρος και ένα προσαρμόσιμο τυποποιημένο μέγεθος εξασφαλίζουν επιπλέον καλύτερο χειρισμό στην εφοδιαστική και στο εργοτάξιο.
Στην Ελλάδα η Lunos Greece έχει ήδη φέρει το Lunotherm-S στην αγορά και μάλιστα έχουν τοποθετηθεί ήδη και σε διάφορα έργα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το LUNOtherm-S.

Έγκριση του DIBt για λήψη στα Γερμανικά.

 

Share Post :

More Posts

Αφήστε μια απάντηση

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στην λίστα email για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα από την Lunos σε προιόντα ,project ,τεχνικά θέματα κλπ.

Εγγραφήκατε επιτυχώς

Pin It on Pinterest

Share This