Η LUNOS βραβεύτηκε ως εταιρία της χρονίας στον αερισμό για το 2020

Για τρίτη φορά, η LUNOS βραβεύεται με αυτό το βραβείο: Το γερμανικό εμπόριο ψήφισε τις αγαπημένες του μάρκες και το LUNOS επιλέχθηκε ως εμπορικό σήμα 2020 στον τομέα αερισμού.

Μετά από έρευνα του Γερμανικού Ινστιτούτου Αξιολόγησης Προϊόντων και Επωνυμιών, η LUNOS επιλέχθηκε από τους ειδικευμένους επαγγελματίες και τώρα έλαβε αυτό το ειδικό βραβείο για τρίτη φορά. Το βραβείο PLUS X ζήτησε να βρει τις εταιρίες που θεωρούνται ιδιαίτερα συνεργάσιμες, οικονομικά ελκυστικές και επομένως αξίζει να βραβευτούν.

Ο κ. Jens Jaenecke, διευθυντής πωλήσεων της LUNOS, είναι πολύ χαρούμενος. «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η LUNOS έχει επανειλημμένα γίνει το εξειδικευμένο εμπορικό σήμα της χρονιάς, γιατί έχουμε αναγνωριστεί ενεργά για αυτό από τους ειδικούς τεχνίτες. Αυτή η πολύ άμεση και πολύ θετική ανταπόκριση είναι ένα σαφές μήνυμα για εμάς ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο. ”

Η LUNOS πωλεί τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω του καναλιού διανομής τριών σταδίων και οι μονάδες εξαερισμού εγκαθίστανται επί τόπου από εξειδικευμένους εμπόρους. Η στενή επαφή είναι πολύ σημαντική και μπορείτε να προσεγγίσετε το LUNOS μέσω της ανοιχτής γραμμής για μηχανικούς, αρχιτέκτονες και τεχνίτες. Η εταιρεία βρίσκεται επί του παρόντος στη δοκιμαστική φάση των εργαλείων λογισμικού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γρήγορη και εύκολη επικοινωνία με εγκαταστάτες και τεχνίτες στο εργοτάξιο.

Share Post :

More Posts

Αφήστε μια απάντηση

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στην λίστα email για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα από την Lunos σε προιόντα ,project ,τεχνικά θέματα κλπ.

Εγγραφήκατε επιτυχώς

Pin It on Pinterest

Share This