Νέο εργοστάσιο της Lunos στο Falkensee,Βερολίνο

Το νέο κτιριακό συγκρότημα στο Falkensee, στο Βρανδεμβούργο, το οποίο στο μέλλον θα φιλοξενήσει μεγάλα τμήματα των τμημάτων παραγωγής και ανάπτυξης, άνοιξε επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου 2019. “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πρόοδο του έργου. Όλα ολοκληρώθηκαν εγκαίρως και εντός προϋπολογισμός, “αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της LUNOS Lüftungstechnik GmbH für Raumluftsysteme.

Η εταιρεία γιόρτασε την ολοκλήρωση του νέου εργοστασίου με ένα πάρτι εγκαινίων στο οποίο προσκλήθηκαν πολλοί επισκέπτες από τις επιχειρήσεις και την πολιτική. Ο Jörg Steinbach, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας του Βρανδεμβούργου, ήταν επίσης παρών και επαίνεσε την εταιρεία ως εργοδότης με στενούς δεσμούς με την περιοχή και μια επιτυχημένη εταιρεία κατάρτισης. “Οι εκπαιδευόμενοι του σήμερα είναι οι ειδικοί του αύριο. Και η καλύτερη νέα γενιά είναι αυτή που έχετε εκπαιδεύσει στην τελειότητα. Η LUNOS αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα εδώ”, είπε ο υπουργός.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρεία παρουσίασε επίσης τα κοινωνικά προγράμματα του προηγούμενου έτους και του μέλλοντος. Συγκεκριμένα, η LUNOS υποστηρίζει το Falkensee χρηματοδοτώντας πολλά έργα παιδικής χαράς. «Τα έξοδα για τη νέα παιδική χαρά« Spielband am Lärmschutzwall »καλύφθηκαν πλήρως από εμάς και είμαστε περήφανοι που η εγκατάσταση έχει δεχθεί τόσο καλά τα παιδιά»

Στο μέλλον, η εταιρεία θα συνεχίσει να δεσμεύεται κοινωνικά στην περιοχή Falkensee και στο Βερολίνο. Για παράδειγμα, η LUNOS συμμετέχει στην ανακαίνιση ενός γηπέδου ποδοσφαίρου και μιας εγκατάστασης για skate στην πόλη. Επιπλέον, η εταιρεία προσπαθεί να δώσει στους νέους προοπτικές σταδιοδρομίας και προσφέρει τακτικά θέσεις εργασίας καθώς και πρακτική άσκηση το καλοκαίρι σε μαθητές. Το 2019 η επιχείρηση διακρίθηκε από το IHK Berlin για τις δυαδικές δυνατότητες εκπαίδευσης. Επίσης, η ένταξη είναι σημαντική για την επιχείρηση: Θέλουμε να ενσωματώσουμε τους ανθρώπους με μειονεκτήματα πιο έντονα στην παραγωγή μας, γιατί συνεργαζόμαστε ήδη εδώ και μερικά χρόνια με τα εργαστήρια Stephanus.

Η τελετουργική κοπή μιας κορδέλας – στο παραδοσιακό μπλε της LUNOS – πραγματοποιήθηκε από τον Ute Dahringer, wep-Architekten Berlin. Η κα Dahringer, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κτηρίου, σφράγισε έτσι το επίσημο άνοιγμα του νέου συγκροτήματος. Στη συνέχεια, το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Share Post :

More Posts

Αφήστε μια απάντηση

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στο Newsletter της Lunos Greece

Εγγραφείτε στην λίστα email για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα από την Lunos σε προιόντα ,project ,τεχνικά θέματα κλπ.

Εγγραφήκατε επιτυχώς

Pin It on Pinterest

Share This